Westland photobooth voor jou eigen leukste selfie  

En dan aftellen tot het 'wow effect!!

Westland photobooth jou eigen selfie!

Nieuw in het Westland!!

Wilt jij een evenement organiseren?'

Kijk op het Westland help je van de eerste tot de laatste minuut. 

Denk dan eens aan een super gezellige photobooth. Wij hebben een photobooth voor elke gelegenheid. Uw gasten kunnen geheel gratis het fotohokje induiken en samen of alleen de leukste foto's maken.

 Vraag naar de mogelijkheden! Onderin op deze pagina vind je het reserverings-formulier.

Photobooth of the stars we love! 💋 

Neem jou gekste pose aan en lachen maar! 

Bij iedere Westland photobooth boeking ontvang je het mondkapje natuurlijk helemaal gratis, want we gaan alleen voor safe! 

✔ Photobooth jou eigen selfie bezorgt jou de ultieme eyecatcher.

✔ Keuze uit vele thema's, kleine greep: Bruiloft, Sinterklaas, Kerstmis, borrelfeest (1 januari) carnaval, halloween, secretaressedag, 1 april, Pasen, boerenthema's, dierendag, Smiley's, EK, ladynight-party's, braderieën, moederdag, vaderdag, jungle, Hawaï, 12,5, 25, of 40 jaar getrouwd, Sara, Abraham, dierendag...enz. enz.

En natuurlijk bij iedere boeking een toepasselijk kadootje!

Tip: Wij maken jullie trouwdag onvergetelijk met al deze prachtige sfeer-decoraties, dit inclusief een geweldige photobooth. 

Als je gaat trouwen en niet hebt overwogen om een fotohokje te hebben, is het een goed idee om er vandaag een te boeken. Met al die leuke en grappige props, kan je er zeker van zijn dat jullie gasten een onvergetelijke ervaring opdoen op jullie bruiloft. Fotocabines zijn een van de huwelijksuitgaven die altijd de kosten waard zullen zijn. Je gasten gaan ook blij naar huis vanwege de foto's die ze gratis mee naar huis krijgen!

Tip: Geslaagd?' Vier je 'geslaagd-party met een photobooth!!

Geslaagd?'

Afstuderen zit vol met bijzondere en spannende momenten. Leg jou leuke feestherinneringen vast met een gepersonaliseerde fotoshoots of photobooth van Kijk op het Westland. Kies foto-rekwisieten, fotostands en achtergronden allemaal in jou schoolkleuren en aanpasbaar met jou naam, of schooljaar voorgeprint op de foto. Props met fotohokjes zijn geweldige manieren om het ijs te breken wanneer jou vrienden het fotohokje binnen stappen.

Organiseer eens een te gekke photobooth of fotoshoot geheel in het de sfeer van jou 'graduated-party!

Met een bedrijfslogo in de foto als blijvende herinnering. Foto's worden vaak zorgvuldig bewaard of thuis opgehangen, maar ook worden ze over social media verspreid. Een gratis selfie is een leuke reclame en altijd een succes!

Alle photobooths op een rijtje

✔ Veel fotoplezier

✔ Onbeperkt fotoprinten

✔ Incl: gadgets-decoratie-props-extra aankleding

✔ Spontane vriendelijke professionele begeleiding

✔ Onbeperkt foto's maken

Waar kunnen wij de photobooth plaatsen?'

✔ Marketingevents (te huur b.v per dagdeel)

✔ Bedrijfsfeesten

✔Open dagen, op scholen en bedrijven

✔ Huwelijk en verjaardagen

✔ 16 - 18 party's te huur al v.a 2 uur

✔ Extra huurtijd?' bijboeken kan altijd, naar half dagdeel

Hoe werkt het!

Heel simpel! Men kan kiezen voor een fotoprop, gek attribuut of helemaal niets. Men wordt door een gastvrouw uitgenodigd om door het doek binnen te treden en dan sta je voor de photobooth. Dit wordt helemaal begeleid dus je hoeft alleen maar de instructies op het scherm op te volgen. Als je in de cameralens kijkt zie jezelf op het scherm. Ben je er klaar voor dan wordt de photobooth gestart. Op het scherm telt de photobooth af van 5, 4, 3, 2, 1 en bij 0 wordt de foto automatisch gemaakt. Dit wordt in totaal 3x herhaalt en klaar! Automatisch komt je foto aan de zijkant buiten de photobooth eruit. De gastvrouw opent de photobooth en je krijgt dan direct gratis je selfie in een fotomapje buiten de photobooth mee.

Slogan, tekst, of bedrijfslogo op uw foto.

Alles compleet verzorgd! Voor aanvang van het feest of event maken we in overleg de foto helemaal op maat voor je in thema. Incl. bedrijfslogo eventueel met slogan of tekst erbij. Het fotoformaat van de foto is 10x15cm. Op deze foto komen 3 kleine selfies te staan. Mocht je liever fotostripjes willen is dit in overleg ook mogelijk. De foto krijg je in een fotomapje helemaal gratis mee.

Ruimte voor de photobooth en benodigheden.

✔ De photobooth is 2,50 meter breed x 1,50 meter diep x 2,40 meter hoog.

✔ Let op!! De photobooth kan ALLEEN BINNEN geplaatst worden i.v.m. de fotoapparatuur.

✔ 1 x stroom 220 Volt / 16 Amp. vrije groep.

✔ De photobooth wordt ter plaatsen opgebouwd, de opbouw duurt een kleine 45 minuten.

Kies zelf jou photobooth die bij jouw event past. Voor elk thema bieden wij een photobooth aan. Je huurt een photobooth per 2 uur, of per dagdeel en het aantal printjes is onbeperkt. Tevens verzorgen wij de op- en afbouw op locatie.

Prijzen: € 300,00 per 2 uur, € 450,00 3 uur, en voor 4 uur € 600,00 

                                                  Online reserveren