Westland photobooth voor jou eigen leukste selfie  

Westland photobooth jou eigen selfie!

Wilt jij een evenement organiseren?'

Denk dan eens aan een super gezellige photobooth. Wij hebben een photobooth voor elke gelegenheid. Uw gasten kunnen geheel gratis het fotohokje induiken en samen of alleen de leukste foto's maken.

 Vraag naar de mogelijkheden! Onderin op deze pagina vind je het reserverings-formulier.

Photobooth of the stars we love! 💋 

Jou leukste photobooth zelfs in Coronatijd!

Onze 5 veiligheidsmaatregelen om het fotohokje veilig te houden van convid-19!

Westland photobooth begrijpt het belang van gezondheid en veiligheid in deze periode en daarom nemen we de beste voorzorgsmaatregelen om de veiligheid van onze gasten bij evenementen te waarborgen. We begrijpen dat er op dit moment veel onzekerheid is ook in deze branche. Om de verspreiding van het coronavirus te voorkomen, hebben we maatregelen geïntroduceerd om jou feest zowel veilig als leuk te maken!

En leuk wordt het, dat beloven we je!

 ✔ Voordat je de photobooth binnenstapt ontsmet je eenvoudig met onze dispenser je handen.

 ✔ Je bedient zelf heel eenvoudig en veilig het scherm met handschoentjes aan.

 ✔ Iedere gast in onze photobooth kan een keuze maken uit onwijs leuke photo props, ook weer heel eenvoudig met wegwerp handschoentjes.

 ✔ Tevens hebben wij voor het geval dat, mondkapjes ruim op voorraad, en hoe leuk is om bijvoorbeeld de photobooth binnen te stappen met een mondkapje voor., met een door jou zelf bedachte tekst!

Bij iedere Westland photobooth boeking ontvang je het mondkapje natuurlijk helemaal gratis, want we gaan alleen voor safe! 

Vele boekingen zijn u al voorgegaan probeer het eens uit. 

✔ Photobooth jou eigen selfie bezorgt jou de ultieme eyecatcher.

✔ Keuze uit vele thema's, kleine greep: Bruiloft, Sinterklaas, Kerstmis, borrelfeest (1 januari) carnaval, halloween, secretaressedag, 1 april, Pasen, boerenthema's, dierendag, Smiley's, EK, ladynight-party's, braderieën, moederdag, vaderdag, jungle, Hawaï, 12,5, 25, of 40 jaar getrouwd, Sara, Abraham, dierendag...enz. enz.

En natuurlijk bij iedere boeking een toepasselijk kadootje!

Tip: Wij maken jullie trouwdag onvergetelijk met al deze prachtige sfeer-decoraties, dit inclusief een geweldige photobooth. 

Als je gaat trouwen en niet hebt overwogen om een fotohokje te hebben, is het een goed idee om er vandaag een te boeken. Met al die leuke en grappige props, kan je er zeker van zijn dat jullie gasten een onvergetelijke ervaring opdoen op jullie bruiloft. Fotocabines zijn een van de huwelijksuitgaven die altijd de kosten waard zullen zijn. Je gasten gaan ook blij naar huis vanwege de foto's die ze gratis mee naar huis krijgen!

Tip: Geslaagd?' Vier je 'geslaagd-party met een photobooth!!

Geslaagd?'

Afstuderen zit vol met bijzondere en spannende momenten. Leg jou leuke feestherinneringen vast met een gepersonaliseerde fotoshoots of photobooth van Kijk op het Westland. Kies foto-rekwisieten, fotostands en achtergronden allemaal in jou schoolkleuren en aanpasbaar met jou naam, of schooljaar voorgeprint op de foto. Props met fotohokjes zijn geweldige manieren om het ijs te breken wanneer jou vrienden het fotohokje binnen stappen.

Organiseer eens een te gekke photobooth of fotoshoot geheel in het de sfeer van jou 'graduated-party!

Het enige wat je moet doen is je photobooth reserveren, wij doen de rest voor je!
Zelfs de taart regelen wij voor je!!
En weet je, wj genieten ernet zo van al

Evenementen, party's, verjaardagen, kinderfeestjes

Onze fotocabines worden regelmatig gebruikt bij een breed scala aan verschillende evenementen. Over het algemeen kunnen deze worden onderverdeeld in drie categorieën; party's, feesten en bedrijfsfeesten.

Een photobooth in thema is een aanwinst voor ieder feest of event. Super leuke entertainment en wordt zo de sfeermaker voor jong en oud! Uw gasten krijgen deze leuke en grappige foto's direct gratis mee naar huis.

Met een bedrijfslogo in de foto als blijvende herinnering. Foto's worden vaak zorgvuldig bewaard of thuis opgehangen, maar ook worden ze over social media verspreid. Een gratis selfie is een leuke reclame en altijd een succes!

Neem jou gekste pose aan en lachen maar! 

Alle photobooths op een rijtje


✔ Veel fotoplezier

✔ Onbeperkt fotoprinten

✔ Incl: gadgets-decoratie-props-extra aankleding

✔ Spontane vriendelijke professionele begeleiding

✔ Onbeperkt foto's maken

Waar kunnen wij de photobooth plaatsen?'

✔ Marketingevents (te huur b.v per dagdeel)

✔ Bedrijfsfeesten

✔Open dagen, op scholen en bedrijven

✔ Huwelijk en verjaardagen

✔ 16 - 18 party's te huur al v.a 2 uur

✔ Extra huurtijd?' bijboeken kan altijd, naar half dagdeel

✔ Vele boekingen zijn u al voorgegaan probeer het eens uit.

Hoe werkt het!

Heel simpel! Men kan kiezen voor een fotoprop, gek attribuut of helemaal niets. Men wordt door een gastvrouw uitgenodigd om door het doek binnen te treden en dan sta je voor de photobooth. Dit wordt helemaal begeleid dus je hoeft alleen maar de instructies op het scherm op te volgen. Als je in de cameralens kijkt zie jezelf op het scherm. Ben je er klaar voor dan wordt de photobooth gestart. Op het scherm telt de photobooth af van 5, 4, 3, 2, 1 en bij 0 wordt de foto automatisch gemaakt. Dit wordt in totaal 3x herhaalt en klaar! Automatisch komt je foto aan de zijkant buiten de photobooth eruit. De gastvrouw opent de photobooth en je krijgt dan direct gratis je selfie in een fotomapje buiten de photobooth mee.

Slogan, tekst, of bedrijfslogo op uw foto.

Alles compleet verzorgd! Voor aanvang van het feest of event maken we in overleg de foto helemaal op maat voor je in thema. Incl. bedrijfslogo eventueel met slogan of tekst erbij. Het fotoformaat van de foto is 10x15cm. Op deze foto komen 3 kleine selfies te staan. Mocht je liever fotostripjes willen is dit in overleg ook mogelijk. De foto krijg je in een fotomapje helemaal gratis mee.

Ruimte voor de photobooth en benodigheden.

✔ De photobooth is 2,50 meter breed x 1,50 meter diep x 2,40 meter hoog.

✔ Let op!! De photobooth kan ALLEEN BINNEN geplaatst worden i.v.m. de fotoapparatuur.

✔ 1 x stroom 220 Volt / 16 Amp. vrije groep.

✔ De photobooth wordt ter plaatsen opgebouwd, de opbouw duurt een kleine 45 minuten.

Kies zelf jou photobooth die bij jouw event past. Voor elk thema bieden wij een photobooth aan. Je huurt een photobooth per 2 uur, of per dagdeel en het aantal printjes is onbeperkt. Tevens verzorgen wij de op- en afbouw op locatie.

                                                                          Online reserveren