Voedselbank feestmiddag

Welkom bij kijk op het Westland.

Feestelijke middag voor de voedselbankkinderen, datum 26-10-2022.

Rijk en arm is op de wereld niet eerlijk verdeeld. Helaas is er ook in Nederland en in het Westland nog veel armoede. Daarom organiseerd Kijk op het Westland een spectaculaire kindermiddag in gebouw de Ontmoetingskerk in Naaldwijk voor de voedselbank-kinderen. Een fijne ontspannen middag, gevuld met feest en plezier, juist ook deze kinderen verdienen een plezierig verzetje.

Het wordt een spectaculaire onvergetelijke show voor kinderen vanaf de leeftijd 5 tot 12 jaar! (dit na overleg met het bestuur)

* Datum woensdag 26-10-2022

* Inkom 13.30 uur

* Korte inleiding 

* Aanvang goochelshow 14.00 uur-16.30 uur

* Westland photobooth met onwijs gekke en grappige props (de kinderen krijgen hun zelfgemaakte selfie-foto gratis mee naar huis)

* Opname WOS

* Verrassingstasje Sponsoring kinderen.

Op deze middag willen wij alle kinderen een kadotasje meegeven. (gradatie-5-12 jaar) U moet hierbij denken aan teken en schrijfmateriaal, knuffels, zowel voor jongens als voor meisjes, leesboekjes, t-shirts, snoepgoed? dan graag verpakt in kleine zakjes. Na afloop van de show worden de kadotasjes bij de uitgang overhandigd! U hoeft geen geld over te maken, via onderstaand formulier kunt u aangeven wat uw bijdrage is, wij komen dan met plezier bij u langs om het op te halen. Graag de datum vermelden van afhalen betreffende uw bijdrage op het formulier, alvast heel hartelijk dank. Hopelijk wilt u ons initiatief ondersteunen.

Met plezier wacht ik uw reactie en giften af.

Info: 

Organisatie Kijk op het Westland.