Westland wedding fair, ontmoet, geniet, en beleef het!

 Welkom bij trouwbeurs 'Royal Wedding Fair' in de ontmoetingskerk 'zaal Atrium aan de Anjerlaan in Naaldwijk op zaterdag 20-04-2024 

Kom ook naar de allerleukste trouwbeurs in de regio! 

Tijdens deze trouwbeurs kunnen jullie volop ideeën op doen voor jullie grote dag in de fraaie zaal het Atrium in Naaldwijk. Creëer je droomhuwelijk op deze schitterende royal wedding fair. Gevarieerde en gekwalificeerde leveranciers-team komen samen om een geweldige dag vol inspiratie voor u op te zetten. U kunt op de hoogte blijven van de laatste trends in de wereld van bruiloften. De beurs presenteert u een kwalitatief aanbod van bruids- en ceremoniekleding, bruidsboeketten, fotografen, photobooths, feestzalen, trouwauto's, muziek, reizen, enz. U kunt ook getuige zijn van een modeshow en een haardressingsdemonstratie.

Op deze bijzondere dag kunnen jullie deze gratis trouwbeurs bezoeken en daarnaast ontvangen de eerste 25 bezoekers een gratis goodiebag! 

✔️Locatie Ontmoetingskerk Anjerlaan Naaldwijk

✔️Toegang en parkeren gratis

  • Modeshows om 12.30 en 14.30 uur.
  • Verschillende demonstraties
  • Presentaties van uiteenlopende producten en diensten
  • Diverse proeverijen én
  • de verloting van een gratis diner voor 2 personen.
  • Beurstijden 10.30 - 16.00 uur
  • Sfeervolle live muziek

✔️ Heb je trouwplannen meld je dan aan en ontvang de leuke goodiebag!

Trouwlocatie-trouwpakken-trouwjurken-trouwfotograaf-muziek-trouwvervoer-trouwringen-trouwtaarten-bruidsboeketten-bruidsduiven-oldtimer-bruidsmeisjes-jonker-bruidsmake-up-bedankjes-drukwerk-trouwkaarten-photobooths.

                                    Deelnemen aan onze trouwbeurs

Hou mij op de hoogte. Wordt deelnemer en stuur vrijblijvend uw formulier in, na inschrijving ontvang u eenbevestiging en alle gewenste informatie omtrent de trouwbeurs. 

Onderstaande bedrijven hebben zich aangemeld of gereserveerd voor de royal wedding fair Trouwbeurs.

Standhouders 
Infostand kijk op het Westland
Trendflowers Naaldwijk

https://www.daarvandaan.nl/