Welkom bij trouwbeurs 'Royal Wedding Fair' Fletcher-hotel Naaldwijk op zondag 27-11-2022. 

Kom ook naar de allerleukste trouwbeurs in de regio! 

Tijdens deze trouwbeurs kunnen jullie volop ideeën op doen voor jullie grote dag in het Fletcher hotel in Naaldwijk. Creëer je droomhuwelijk op deze schitterende royal wedding fair. Gevarieerde en gekwalificeerde leveranciers-team komen samen om een geweldige dag vol inspiratie voor u op te zetten. U kunt op de hoogte blijven van de laatste trends in de wereld van bruiloften. De beurs presenteert u een kwalitatief aanbod van bruids- en ceremoniekleding, bruidsboeketten, fotografen, photobooths, feestzalen, trouwauto's, muziek, reizen, enz. U kunt ook getuige zijn van een modeshow en een haardressingsdemonstratie.

Op deze bijzondere dag kunnen jullie deze gratis trouwbeurs bezoeken en daarnaast ontvangen de eerste 25 bezoekers een gratis goodiebag!

 Bij de entree kunnen alleen (aanstaande) bruidsparen met een ingevuld formulier een goedgevulde goodybag ophalen bij de infostand. 

✔️Locatie Fletcher Hotel-Restaurant Carlton Tiendweg 20 2671 SB Naaldwijk

✔️Toegang en parkeren gratis

  • Modeshows om 12.30 en 14.30 uur.
  • Verschillende demonstraties
  • Presentaties van uiteenlopende producten en diensten
  • Diverse proeverijen én
  • de verloting van een gratis diner voor 2 personen.
  • Beurstijden 10.30 - 16.00 uur
  • Sfeervolle live muziek

✔️ Heb je trouwplannen meld je dan aan en ontvang de leuke goodiebag!

Trouwlocatie-trouwpakken-trouwjurken-trouwfotograaf-muziek-trouwvervoer-trouwringen-trouwtaarten-bruidsboeketten-bruidsduiven-oldtimer-bruidsmeisjes-jonker-bruidsmake-up-bedankjes-drukwerk-trouwkaarten-photobooths.

                                    Deelnemen aan onze trouwbeurs

In het glossy bruidsmagazine 'Trouwen in het Westland' worden de deelnemende bedrijven uitgelicht. Ook is er veel aandacht voor de nieuwste bruidsmode, fotografie en trouwtrends. Leesbaar, rijk geïllustreerd en prachtig vormgegeven. 

Hou mij op de hoogte. Wordt deelnemer en stuur vrijblijvend uw formulier in, na inschrijving ontvang u eenbevestiging en alle gewenste informatie omtrent de trouwbeurs. 

Onderstaande bedrijven hebben zich aangemeld of gereserveerd voor de royal wedding fair Trouwbeurs.

Klik op onderstaande links voor een impressie van de beurs. 
Standhouders