Westlands KASSENBOUWBOEK

Bakkie mannen. Over het Westland raak je nooit uitgepraat!

De ontwikkelingen in de kassenbouw gingen en gaan snel. Tijd om die historie op papier te zetten. Samen de De regionale krant Het Hele Westland (van uitgeverij West-Media) werk ik aan een boek over de geschiedenis van de kassenbouw. In dit boekwerk mogen de kassenbouwers zelf natuurlijk niet ontbreken. Daarom bieden wij de ondernemers de gelegenheid om hun bedrijfsgeschiedenis te laten optekenen in dit boek. Dit waardevolle boek zal in een oplage van 1000 exemplaren verschijnen en zal absoluut een echt collector item worden!

De historie en de ontwikkeling van kassenbouw in het Westland. 

Kassenbouwbedrijven die hun bedrijfsgeschiedenis willen delen, kunnen een aantal pagina's in het boek afnemen. U wordt daar dan later nog verder over geïnformeerd.

Tussen de 40 en 50 bedrijven krijgen een plek in het 'nostalgisch kassenbouw-boek. Met mooie, en warme nostalgische verhalen, pure anekdotes over de kassenbouw van toen. Terug in de tijd, van 25 jaar en ouder! Het ontstaan en de geschiedenis van de kassenbouw in het Westland. Meld u nu nog aan, en u krijgt als kassenbouw-bedrijf ruimte voor 4 tot 6 pagina's in het nieuw uit te geven boek!

Lezers kennis laten maken met de geschiedenis van de kassenbouw! Zomaar een kleine greep van oud-bekende namen. Bodegom, Olsthoorn, Batist, Konijnenburg, Huisman, (weet u het nog?') de Hadé kassen, Noordland (breedkappers) Prins, Grimbergen, v. Delft-Gommans, Gebr. v.d. Knaap, Voskamp & Vrijland, Eekhout, v. d Wilk, Solleveld, Bomkas, Kubo..enz. enz. De lijst is onnoemelijk lang. Schroom niet en kom op met je verhaal, samen maken we er dan een heel mooi en 'rijk boek van.

En zo komt dan eindelijk het Westlands kassenbouwboek van de grond. 

Alvast heel hartelijk dank.

Het kassenbouwteam.

Via onderstaand formulier kunt uw jouw verhaal naar ons toesturen en eventueel een foto als bijlage toevoegen.