Westlands KASSENBOUWBOEK

Bakkie mannen?' Even tijd om gezellig wat bij te kletsen over de o.a de veilingprijzen, je favoriete voetbalkluppie, en hoe het weekend was!  kassenbouwers, schilders, timmerlieden, voetenzetters, en was een grote vriendenclub!

Over het Westland raak je nooit uitgepraat!

De ontwikkelingen in de kassenbouw gingen en gaan snel. Tijd om die historie op papier te zetten. 

De historie en de ontwikkeling van kassenbouw in het Westland. 

Met mooie, en warme nostalgische verhalen, pure anekdotes over de kassenbouw van toen. Terug in de tijd, van 25 jaar en ouder! Het ontstaan en de geschiedenis van de kassenbouw in het Westland. 

Lezers kennis laten maken met de geschiedenis van de kassenbouw! Zomaar een kleine greep van oud-bekende namen. Bodegom, Duijnisveld (2021, 100 jarig bestaan) Olsthoorn, Batist, Konijnenburg, Huisman, (weet u het nog?') de Hadé kassen, Noordland (breedkappers) Prins, Grimbergen, v. Delft-Gommans, Fa, Alcomij, Gebr. v.d. Knaap, Voskamp & Vrijland, Eekhout, v. d Wilk, Solleveld, Hofman, Zeeman, Bomkas, Kubo..enz. enz. De lijst is onnoemelijk lang. Schroom niet en kom op met je verhaal, samen maken we er dan een heel mooi en 'rijk boek van.

Voetenzetters, schilders, beglazers, timmerlieden, enz. heb jij een mooi verhaal en sta je wat historische oude foto's af vul dan nu het formulier in en samen maken we er een prachtig en rijkelijk boek van.

En zo komt dan eindelijk het Westlands kassenbouwboek van de grond. 

Alvast heel hartelijk dank.

Clemens

Verwachte uitgave 30 november 2020!!

Via onderstaand formulier kunt uw jouw verhaal naar ons toesturen en eventueel een foto als bijlage toevoegen.