BESTEL FORMULIER

Verhalen bundel (uitverkocht)

Het Westland van toen om trots op te zijn, 'toen ik nog een broekie was'  (Tweede druk)   (Dit is incl: de verzendkosten)

Verhalen bundel 

Het Westland, 'Vervlogen tijden herleven'

Vanaf 22 december leverbaar

(Dit is incl: de verzendkosten)

€17,95

Verjaardags-kalender

Nostalgia Westland verjaardags-kalender

(Dit is incl: de verzendkosten)

€12,95

De bundel 'Het Westland van Toen om trots op te zijn' hier komt een tweede druk van, en zal worden uitgeven een week voor moederdag van 13 mei 2018. Deze bundel wordt enigszins aangepast! 

Medio april komt mijn eerste roman uit  'Een warme zomer langs het strand van Holland' uitgegeven door AW-Bruna. 

Het kassenbouwboek  'De geschiedenis van de Westlandse kassenbouw medio mei verkrijgbaar in een eerste oplage van 1000 exemplaren. 

De ontwikkelingen in de kassenbouw gingen en gaan snel. Tijd om die historie op papier te zetten. Historisch schrijver Clemens Soszna en de regionale krant Het hele Westland van (Uitgeverij  West media) werken samen aan een boek over de geschiedenis van de kassenbouw. In dit boekwerk mogen de kassenbouwers zelf natuurlijk niet ontbreken. Daarom bieden we ook de ondernemers de gelegenheid om hun bedrijfsgeschiedenis te laten optekenen in dit boek. Dit waardevol historisch boek zal in een oplage van 1000 exemplaren verschijnen en zal een echt collector item worden. 

Bestelformulier. Alle prijzen zijn inclusief verzendkosten. Hartelijk dank voor uw bestelling.

Overmaken op rekeningnummer Triodosbank NL89 TRIO 0784 939314