Afscheidsfotografie

Afscheidsfotografie
Afscheidsfotografie

 Fotografie en gedichten bij rouw en uitvaart.

Met regelmaat wordt mij gevraagd of ik ook uitvaart-fotografie kan verzorgen. Voor veel mensen zijn foto's de perfecte manier om een belangrijk of emotioneel evenement te herinneren en dit is zeker waar bij het plannen van een begrafenis. Deze gelegenheden zijn echter geen makkelijke taak voor de begrafenisfotograaf.

Er zijn veel redenen waarom families ervoor kiezen om onze begrafenisvideograaf, fotograaf te boeken. Het kan zijn dat sommige familieleden niet aanwezig kunnen zijn vanwege een slechte gezondheid, vrienden en familie wonen in het buitenland of u wilt gewoon alle gedeelde herinneringen als eerbetoon van deze bijzondere dag vastleggen van uw naaste dierbare. Wat de reden ook is. Wij zijn vanaf het eerste uur hier om u te helpen zo veel of zo weinig van de dag vast te leggen als u nodig heeft.

Respectvol foto's maken daar draait het om. 

Wij zijn er sterk van overtuigd dat de kunst van begrafenisvideo en/of uitvaartfotografie gaat over het vastleggen van de liefdevolle warmte, van alle aanwezigen op deze bijzondere dag. Begrafenissen zijn gevuld met zoveel mooie momenten en het is onze taak om ze allemaal discreet en van een afstand vast te leggen. De rust en serene stilte niet te verstoren of te onderbreken, maar gewoon al die kostbare herinneringen vastleggen voor altijd!

Als fotograaf ben je onopvallend aan het observeren, zeker moet je niet in de weg staan. Als zodanig moeten de foto's niet verstoord raken van de uitvaart. Dit alles zonder storend flitslicht. Sommige mensen willen niet gefotografeerd worden. Anderen kunnen vragen wie je bent, wat je met de foto's gaat doen en hoe je ze bewerkt, respectvol foto's maken daar draait het om. Na de uitvaartdienst maken wij op een later tijdstip een afspraak met u, en worden samen met u de afbeeldingen bekeken, en geselecteerd. U als nabestaande bepaald welke foto's er worden afgedrukt in het 'uitvaart-fotoboek.


Via een handige kleurenwaaier kiest u de meest toepasselijke kleur, naar wens kan ik zelfs een zeer persoonlijk gedicht, of bericht schrijven, en dit mede laten afdrukken in het 'herinnerings-fotoboek. Een foto van het druivenkastje, of moestuintje, maar ook bijvoorbeeld kleine persoonlijke dingen. Dit zal het mogelijk maken om de overleden persoon beter te herinneren.

Fotografie Uitvaartdag

Begrafenis

Uitvaartfotografie  incl: het fotoboek (30 blz. 30x30 cm) full-color. (In overleg zijn andere formaat-fotoboeken te bestellen).  Inclusief nabewerkte foto's op DVD of USB-stick

Crematie

Uitvaartfotografie incl: het fotoboek (30 blz. 30x30 cm) full-color. (In overleg zijn andere formaat-fotoboeken te bestellen).  Inclusief nabewerkte foto's op DVD of USB-stick

U kunt ter allertijden foto-albums nabestellen.